Afvoer doorspuiten

Afvoer doorspuiten

Afvoer doorspuiten? Laat u helpen door een professionele afvoer ontstopper! bel gratis 112afvoerontstoppen: 0800-4000401 en u krijgt direct een specialist aan huis die uw verstopping kan verhelpen.

Even bellen met ons gratis nummer is genoeg een vakman in te schakelen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in week voor u klaar om u te helpen met een verstopte keuken afvoer, een verstopte vaatwasser of een lekkage in uw keuken. 

Waarom uw afvoer laten doorspuiten door 112afvoeronstoppen

  • Vanaf slechts €98,-
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, elke dag!
  • No cure no pay!
  • Geen extra weekend tarief.
Vrijblijvend contact opnemen

Afvoer doorspuiten

Een verstopte afvoer komt vrijwel altijd op een ongelegen moment. Een aanhoudende verstopping is de te vervelend. Bij aanhoudende problemen zijn wij gratis te bereiken, komen langs zonder voorrijkosten te berekenen en brengen geen kosten in rekening indien het probleem niet door ons kan worden verholpen. Een specialist aan huis zonder kosten voor- en achteraf, dat is wel zo fijn! Wilt u de afvoer laten doorspuiten en direct een specialist aan huis? Bel ons dan, wij lossen het voor u op!

Over 112afvoerontstoppen

Afvoer doorspuiten? wij bieden hulp!

112afvoeronstoppen  is een no-nonsense onderneming die acute hulp kan bieden bij een lekkage, verstopping of lekkage in de keuken. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Onze tarieven en voorwaarden

Uitleg van onze tarieven

Voor afvoer doorspuiten, het ontstoppen van uw riolering, keuken/wasmachine afvoer, doucheput en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vast tarief. Deze tarieven zijn inclusief  voorrijkosten, inzet van machines/gereedschappen en arbeidsloon. Wilt u meer weten? 0800-4000401

Afvoer doorspuiten van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur .

  • Vanaf slechts €98,-
  • 24/7 beschikbaar!
  • No cure no pay!
  • Geen weekeind tarief!

Afvoer doorspuiten buiten de standaard werktijden
Het kan gebeuren dat u met spoed een van onze specialisten nodig heeft. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 8.00 uur: 50% toeslag
Zaterdag en Zondag van 8:00 uur tot 17:00 geen extra toeslag